Blog bejegyzések

Válassza a zöldebb és olcsóbb megoldást: használt íróasztal vásárlás!

2020-05-15

Lecserélné régi íróasztalát? Ne újat vegyen, válasszon inkább használt íróasztalt sokkal kedvezőbb áron!

Mindig van környezettudatosabb és gazdaságosabb választás, ám az emberek tudatában sokszor a „használt” szó negatív töltetűként szerepel. Sok esetben ránézésre, ha egymás mellé tennénk egy vadiúj és egy használt tárgyat, nem biztos, hogy különbséget tudnánk tenni melyik a régebbi.

A környezettudatos gondolkozás egyre elterjedtebb és egyre több területen tudják már alkalmazni, de nem csak a nagyobb vállalatoknak és cégnek kell ezt a javuló tendenciát követni ahhoz, hogy hatásos legyen, hanem az embereknek is a minden napjaikban, háztartásukban. Ide tartozik számos olyan megoldás, aminek van egy zöldebb verziója is. Használt bútor, használt gépek, ruhák, műanyag- és csomagolásmentesség, vászontáska stb.. Ez csak néhány szemléletes példa arra, hogyan válhat valaki ökotudatosabbá, ami sok esetben magával hozza az olcsóbb életet is.

Mind a beltéri, mind pedig a kültéri lakberendezési eszközöket jóval olcsóbban be tudnánk szerezni, ha nem csak az újak között keresgélnénk. Amellett, hogy pénztárcabarát, még környezetkímélő is. Ugyanis a bútoriparnak rengeteg fára van szüksége, az újabb és újabb bútorok elkészítéséhez, ezzel igencsak hozzájárulva az erdők területének rohamos csökkenéséhez.

Multibútor webáruházunk Magyarország legnagyobb használt irodai bútor árukészletével büszkélkedhet, termékeink multicégektől átvett bútorok. Köztük remek minőségű használt íróasztalokat is talál, amelyekhez nagyon kedvező áron tud hozzájutni.

f45c378b87fe77d0c00269029847b201.jpg

TOVÁBB


Hasznos tanácsok, javaslatok az otthoni munkaállomás, home office kialakítására

2020-05-04

Az Iparművészeti Múzeum a hazai vállalatok és intézmények többségét követve otthoni munkavégzésre állt át, ezért az irodai környeztet elhagyva a nem elsősorban munkavégzésre berendezett otthonokba tevődött át a feladatok ellátása. A következőkben a folyamatos számítógépes munkavégzéshez szükséges biztonságos munkakörnyezet kialakításához szeretnénk kérni javaslatokat, hasznos tanácsokat.

TOVÁBB


Az új irodahelyiség berendezése praktikusan, gazdaságosan.

2019-06-24

Fontos, hogy a rendelkezésünkre álló iroda a professzionalizmus, a bizalom és a harmonikus munkakörnyezet képét közvetítse a dolgozóknak és az ügyfeleknek is egyaránt. Mindezt pedig, ha lehet, minél gazdaságosabb formában tudjuk kivitelezni. Később, a gyümölcsöző munka- és ügyfélkapcsolatok kialakulásában, így közvetetten a vállalkozás sikerességében is nagy szerepet játszhat, ha a megfelelő szempontok alapján választjuk az irodánkba kerülő bútorokat. A következőkben az új irodahelyiségek berendezésének kiválasztásában igyekszünk segítséget nyújtani.

 

TOVÁBB


Olcsó íróasztal Budapesten

2019-03-26

Az íróasztal sokak számára vagy a munkahelyi tevékenység vagy a hobbi és szabadidő elöltésére szolgáló hely. Általában gyerekkorunkban kapjuk az első íróasztalunkat, amitől kicsit érettebbnek érezhetjük magunkat. Ekkor még csak rajzolásra, a lecke megírására használjuk, aztán ahogy jönnek az iskolás évek, azon kapjuk magunkat, hogy egyre több időt töltünk ott. Középiskolában és egyetemen már az íróasztalunkon elhelyezett számítógépen, laptopon írjuk a beadandókat, vagy csak szabadidőnkben játszunk rajta, böngészünk az interneten, filmeket és videókat nézünk. Később pedig, ha irodai állásunk lesz, nagyrészt ott töltjük majd az időnket, szóval bátran kijelenthetjük, hogy a munkahelyünk egyik fő alkotórészét is képezi.

TOVÁBB


Mire célszerű odafigyelnie, ha irodaberendezés vásárlására készül?

2019-02-08

Egy iroda hatékony berendezése nem számít könnyű feladatnak. Legyen szó bővülésről, az elavult bútorok cseréjéről vagy arculatváltásról, minden esetben kötelességünk a zavartalan, hatékony munkavégzéshez szükséges állapotok megteremtése. Ehhez olyan, minőségi, elegáns irodaberendezés vásárlásán érdemes gondolkozni, ami a munkavállalók elégedettségének és a munkáltató elvárásainak is eleget tesz majd.

TOVÁBB


Hogyan válasszunk használt irattartó szekrényt?

2019-01-25

Életünk során magánszemélyként és egy cégen belül is rengeteg hivatalos irat és szerződés gyűlik össze, amiket általában összeömlesztve az íróasztalunk fiókjában tartunk. Önnel is megesett már, hogy nem talált egy fontos dokumentumot vagy órákba telt megkeresnie? Sajnos ez mindenkivel megtörtént már, de egyszerűbb behajítani a többi papírhalmaz közé, mint szétválogatni, azonban hosszú távon ez problémát jelenthet. Nálunk megoldást találhat erre a problémára, mivel használt irattartó szekrényeink széles választékából válogathat. Bútoraink jó minőségűek, mivel cégbezárásból, frissítésből, költözésből tettünk rá szert és mégis az eredeti árának töredékéért kaparintható meg.

 

TOVÁBB


Mire érdemes figyelni használt irodai szék vásárlása esetén?

2019-01-15

Munkakörnyezetünk nagyban meghatározza munkakedvünket is, így célszerű praktikus, de kellemes légkört teremtenünk munkavállalóink számára.

TOVÁBB


A használt íróasztalokról

2018-12-18

Ne legyen kétségünk afelől, hogy egy használt íróasztal is ugyanolyan jól helyt tud állni, mint egy újonnan vásárolt. Ezek között a darabok közt is könnyedén találhatunk hibátlan állapotúakat, jó minőségűeket. A használt íróasztalok legtöbb esetben költözés, cégbezárás vagy bútorfrissítés miatt eladásra kerülő darabok. Így ha szeretnénk, akár több egyforma modellt is tudunk venni egyszerre, valamint találhatunk az asztalhoz illő polcot és egyéb irodai berendezést is.

 

TOVÁBB


Jobb egy olcsó íróasztal?

2018-12-04

Egy íróasztal vásárlásakor számos szempontot kell szem előtt tartani, hogy valóban minden elképzelésünknek, valamint igényünknek megfeleljen.

 

TOVÁBB


multibutor

ELADÓ ÉS BÉRELHETŐ IRODABÚTOROK

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ VÁLASZTÉK

Költözésből, frissítésből, cégbezárásból visszamaradt, használt, újszerű állapotú irodabútorok töredék áron, azonnal raktárról.

PAG group
multibutor.hu a PAG/Professional Administration Group tagja

bcch
A Brit Kereskedelmi Kamara tagja

amcham

Irodahatékonysági Tanácsadó Kft. profiljának megtekintése az Ariba Discovery-n

Varga Annamária ügyvezető

Varga Annamária
ügyvezető
+36 20 333 2354

Balázsi Zoltán, éretékesítési manager

Balázsi Zoltán
értékesítési manager
+36 30 229 3957

Bódi Gergely, éretékesítési manager

Bódi Gergely
értékesítési manager
+36 30 681 4746

Kapcsolat

 • Raktár és bemutató terem :
  1047 Budapest, Labdarúgó u. 4
 • Nyitva tartás :
  Telefonos egyeztetéssel
  Hétfőtől csütörtökig 10:00-16:00
  Pénteken 10:00- 14:00
 • E-mail:
  hellomultibutor.hu
 • Értékesítés:
  +36 20 333 2354 vagy +36 30 229 3957
Minden jog fenntartva © 2017 | Multibutor.hu

A használt irodabútor üzletág márkaneve multibutor.hu. Hivatalosan bejegyzett név: Irodahatékonysági Tanácsadó Kft. Adószám: 24827012-2-41